Frakttider

Leveranstider kan försenas i fallet med en semester; Vektorerna levererar inte 25/12, 26/12, 01/01 och på helgerna.

För beställningar som gjorts av kreditkort kommer beställningen omedelbart att läggas i bearbetning och anförtros till kuriren den första användbara arbetsdagen. För beställningar som gjorts av banköverföring kommer frakttider att beräknas från bekräftelsen av betalningen.

För beställningen med tillbakadragande i butiken får du ett e -postmeddelande från första order, att följa, en andra samlingsbekräftande e -post: Det är nödvändigt att presentera dig själv i den valda butiken för reträtten först efter att ha fått den aldrig bekräftelsen av uttag med en Dokument om identitet och kopia av fakturan, inom sju arbetsdagar. I händelse av uttag som gjorts av tredje parter (dvs. icke -innehavare av beställningen) är det nödvändigt att presentera dig själv för butiken med en delegation undertecknad och en kopia av identitetskortet för att dra tillbaka beställningen.

 

Vid leverans av icke -leverans inbjuder vi dig att kontakta kuriren direkt i kompetensgrenen som du hittar i hälen som har lämnats åt dig vid tidpunkten för leveransförsöket.

Logga in

Glömde du ditt lösenord?

Har du ännu inte ett konto?
Skapa en profil