Returnerade och ersättningar

Returnerade och ersättningar

 

Görs på grund av brist eller icke -efterlevnad

Om du har fått en felaktig eller skadad produkt, kommunicera den till e -postadressen info@poptoys.it så aktiverar vi omedelbart för gratis ersättning, enligt denna procedur:

  • Skicka oss bilderna på den felaktiga eller skadade produkten med några anteckningar
  • Packa produkten du fick när du fick den
  • Du kommer att få en ny produkt*
  • Vid leveransen av den nya produkten måste du returnera den felaktiga eller skadade till kuriren

*Om produkten inte är tillgänglig blir du ombedd att välja en ny produkt eller så får du fullständig återbetalning av de kostnader du har

Uttagsrätt

Du har rätt att dra sig ur kontraktet, utan att ange orsakerna, inom 14 dagar sedan du eller en tredje part som ansvarar (i) fick produkten eller (ii) vid köp av flera produkter som levererats separat med en enda beställning , Han fick den sista produkten.

Om uttaget beror på personliga skäl och inte kan hänföras till oss (skadad eller felaktig produkt) kommer du att få ersättningen (när du har fått produkten bakom) som dras av alla fraktkostnader och kostnaderna för avkastningen kommer att vara på din kostnad.

För att utöva rätten till uttag bör du informera Poptoys, med det registrerade kontoret i Rom, om ditt beslut genom att skicka ett e -postmeddelande till adressen: info@poptoys, det. Därefter kommer du att få ett e -postmeddelande om bekräftelse av tillbakadragandet av uttaget, som innehåller instruktionerna för att fortsätta med produktens återkomst.

För att respektera tidsfristen för uttag är det tillräckligt att skicka begäran före utgångsperioden.

Om du återupptar kommer du att återbetala betalningarna du gjorde, exklusive leveranskostnaderna, inom 14 dagar från när vi får ditt beslut att dra sig tillbaka. Dessa återbetalningar kommer att göras med samma betalningsmedel som används för den första transaktionen, såvida du inte begär en återbetalning på ett annat betalningsmedel, i detta fall kommer eventuella extra kostnader att ske på din bekostnad härrörande från de olika betalningsmedel från dig som du har valt .

Om du fick produkten uppmanas du att returnera den utan onödig försening och i alla fall inom 14 dagar från den dag du kommunicerade uttaget. Termen respekteras om du respekterar tillgångarna före utgången av 14 -dagarsperioden. Direkta kostnader för att återlämna varorna kommer att ske på din bekostnad. Om du utövar uttaget via webbplatsen med hjälp av den returtjänst som erbjuds av webbplatsen, innan du bekräftar begäran om uttag kommer du att anges kostnaden för transport för att återlämna varorna.

Du är bara ansvarig för minskningen av värdet på varorna till följd av en manipulation som skiljer sig från den som är nödvändig för att fastställa varorna, egenskaperna och funktionen.

 

 

Logga in

Glömde du ditt lösenord?

Har du ännu inte ett konto?
Skapa en profil